Wednesday, October 31, 2007

Lansare Catalin Megastart





Aseara a fost lansarea oficiala a primului album al lui Catalin-Megastart. Din pacate, am ajuns atat de tarziu incat am prins ultimele 3 piese si nu pot sa zic ca mi-am facut o parere imediata.Abia cand am ajuns acasa , am ascultat tot albumul si suna destul de bine. A fost o ocazie buna sa ma intanlesc din nou cu echipa de la Megastar, cu membrii juriului si cu cativa dintre fostii colegi, mai precis Andreea si Deea.( why Brigitta why??):)))

Imi pare rau ca ceilalti nu au reusit sa ajunga, as fi vrut sa ii vad. L-am prins si pe Catalin sa il felicit pentru lansare; era destul de agitat de la atatea interviuri.

Chiar daca a fost lansarea lui, am inceput sa ma gandesc la faptul ca mi-ar placea ca in viitorul apropiat sa aud si de colegii mei, sa aud ca si ei isi lanseaza ceva...caci ar fi pacat sa ne pierdem...dar sunt convinsa ca voi auzi si VETI auzi de fiecare dintre noi foarte curand.Va las sa va uitati la poze :D:D:D

3 comments:

Bridge said...

TACI , Halexoo!!!Ca si eu vroiam... :-(((

Unknown said...

pai nu vezi mai Chebritto, ca am si mie imi pare rau ca n-ai venit..lasa ca ne vedem noi:)

lore said...

Frumoase poze:)
Am auzit si eu albumul lui Catalin si trebuie sa recunosc ca nu suna rau deloc:) Sunt unele melodii chiar dragute. Si tine cont ca spune asta cineva care totusi nu e fan Catalin:))
Sper sa auzim de voi foarte curand:) Ar fi prea pacat sa se piarda asa niste talente.