Tuesday, November 27, 2007

Pet Shop Boys si babele

E clar ca anul asta am vazut mai multi artisti decat imi puteam eu imagina vreodata ca am sa vad.A venit si randul celor de la Pet Shop Boys .Nu prea imi doream eu sa ma duc la concert , dar cum invitatiile au venit cam moca am zis ...what the hell.Plus ca o iau si pe mama cu mine ...aa ..si pe Agata , sora mea.

Spectacolul a fost interesant. Stiam ceva piese de la ei, dar cea mai cunoscuta a fost Go West, clar! Cam prea dance asa pentru gustul meu...dar a fost ok. Ah, mai putin 2 " doamne" care si-au exprimat simpatia fata de grupul britanic prea mult...la modul ca n-au stat jos nicio clipa, aplaudau incontinuu si noi nu puteam vedea nimic! Nu e nimic rau in a dori sa te simti bine, numai ca e bine sa tii cont si de cei din jur, ca sa nu ii deranjezi. Am atentionat-o pe una din ele de vreo 3 ori sa stea jos pentru ca cei din spate nu vad nimic, dar parca vorbeam cu un robot, intrucat femeia n-a schitat niciun gest. Spre final ne-am enervat si noi si le-am cantat in ureche pana cand s-au simtit sa se intoarca sa ne atentioneze si ele. Evident ca ne-am facut ca nu intelegem:P


Altfel a fost destul de misto si cei din sala au reactionat neasteptat de bine pentru aceasta trupa cu o cariera de peste 20 de ani in spate.Very cool!

2 comments:

Anemari said...

Mai ce gresala imensa ai facut...vroiai sa enervezi baba cantandu-i in ureche?pai ii placea cum cantai si deaia nu avea femeia nicio reactie adversa..data viitoare ori tipi in urechea persoanei care te enerveaza ori ii zici sa stea potol;))ca la tine faza cu cantatul nu merge,canti prea bine ca sa enervezi pe cineva.

Florin said...

mama ce babutze melomane....la 60 70 de ani iti mai arde de muzica?:|:|:|ce sa zic...e bine ca publicul de toate varstele gusta muzica:))