Thursday, August 7, 2008

Creamfields

Weekendul trecut am fost iar la mare.

Nu sa ma bronzez, ci sa fac putin pe reporterul la Creamfields 2008. Creamfields este se pare cel mai mare festival de muzica dance( housareala) din lume. La noi au venit toti dj -ii aia de ii stie numai sora mea caci pe mine nu ma pasioneaza genul, dar cu ocazia asta i-am invatat si eu...David Guetta( asta il stiam si eu de fapt), David Morales, Ferry Corsten, Marco V etc etc etc...Am reusit sa iau interviuri si cateva id-uri lui Ferry Corsten,Marco V si David Guetta, Adrian Eftimie( adica pentru cei care nu stiu...nu le-am luat id-ul de messenger daca asta credeati, ci i-am pus sa zica You are watching Kiss tv/ You are listening to Kiss fm)

Asaaa...si uite-ma la mare in weekend la Neptun unde am stat treaza pana la un 3.30 dimineata si am inghetat de frig.Mi-a bubuit capul toata noaptea de la basul ala dar eram on duty si trebuia sa rezist :((...dar a fost placut pe alocuri.Nu sunt amatoare de house/minimal etc, dar am remarcat ca e un gen de muzica care te baga asa intr-o transa , e interesant la inceput...dar devine absolut plictisitor la un moment dat.Mie nu mi se intampla asta dar ma uitam la cei din public care erau hipnotizati de beat-ul ala, acelasi beat, over and over and over and over again....NO MORE HOUSE 4 ME!

In fine,moving on to the next best thing!

3 comments:

Anonymous said...

pai de..daca ai ascultat David Morales, Ferry Corsten, sau Marco V normal ca ti s-a urat de house..asculta armin van Buuren sau Paul van Dyk..chiar si Tiesto..sunt destul de tari

Alexa said...

Multumesc, dar nu e tot acelasi lucru? tot house?:))
N-am nimic personal cu acest gen de muzica dar nu ma atinge la suflet.

deyu said...

Blue are dreptate. genul de house care il "fabrica" Armin van Buuren si Paul van Dyk e chiar interesant si placut de ascultat. Credema , nici eu nu-mi sunt amatoare de acest gen , dar ei sunt buni.
In rest si eu consider minimalul plictisitor. Nu rezist in cluburi ce baga doar genu asta de muzica...