Thursday, January 1, 2009

A mai trecut un an - Welcome 2009!

Intr-adevar, s-a mai dus un an. Un an in care am avut sansa sa cunosc o gramada de oameni si am avut sansa sa stau de vorba cu artisti pe care ii admiram la televizor( Nelly Furtado, Juanes, David Bisbal etc.)

Anul 2008 a fost practic anul in care am intrat in Tv, am avut sansa sa lucrez exact in domeniul pentru care m-am specializat in ultimii 4 ani. Cred ca am facut una din cele mai bune alegeri pe care puteam sa le fac din lipsa de alte optiuni mai ok. Evident ca anul trecut am luat si licenta si am terminat in sfarsit Facultatea de Jurnalism. Lucrez cu niste oameni de gasca si care din fericire au avut rabdare cu mine , mai ales cand am avut nevoie de ajutor. Va multumesc!

Am avut sansa sa cant pe aceeasi scena cu baietii de la Simplu si a fost o experienta pe care nu am sa o uit prea curand. Mi-a dat mai multa incredere si siguranta pe scena. Iar ei sunt super de treaba. Am inregistrat in sfarsit si eu cateva piese pe care sper sa le ascultati cat mai curand. A fost si un an destul de obositor pe multe planuri, am avut foarte multe drumuri de facut si am stat cam prost cu timpul:P.

Anul 2009 sper sa aduca mult mai mult decat a adus anul care tocmai s-a incheiat. Simt ca sunt la inceput de drum si ma pregatesc pentru ceva nou....ceva se asterne in fata mea si trebuie sa fiu pregatita. Imi doresc sa calatoresc anul asta si sa imi fac timp sa citesc mai multe carti. Hmm, oare ce ar mai fi? Ah...sa cant evident si sa ma implic in proiecte pe sufletul meu. Mai am si alte dorinte, dar prefer sa le tin pentru mine altfel s-ar putea sa nu se implineasca.

Cam atat pentru anul asta!...cred:P

La multi ani! Fie ca toate dorintele voastre cele mai dragi sa se implineasca si sa aveti sanatatea si puterea sa ajungeti acolo unde visati!Nu uitati sa aveti grija de cei dragi!

5 comments:

Ioana C. said...

La multi ani!:*Sa ai un An Nou plin de impliniri!

Gaby said...

La multi ani Alexa>:D< Fie ca noul an sat-i aduca tot ce iti doresti! Si sa nu cumva sa te lasi de cantat;;)

:*

Anonymous said...

La multi ani si tot ce-ti doresti. O voce superba...

Gaby said...

abia acum am aflat k ai trimis piesa la Eurovision:) mie imi place ..e destul de ok:P...sper sa iasa cv super>:D<

Alexa said...

Multumesc frumos! La multi ani si voua! Sa ne fie bine !