Wednesday, January 7, 2009

Mandrie si Glorie- The movie

Am primit leapsa din partea colegilor mei de la Kiss, aceea de a face o recenzie la un film...Bun.
Am fost astazi la filmul Mandrie si Glorie in regia lui Gavin O'connor. Cum zilele astea am stat mai mult pe acasa, am zis sa ma duc la film si sa schimb putin peisajul cu care m-am obisnuit prea mult in ultima vreme. Asa ca ne-am adunat toti la Plaza( ''toti'' insemnand gasca de la Kiss Fm- adica Olix, Sanziana si Dan Fintescu, Laura si Raluca de la Pepper girls- Megastar, Sorin Rusi si prietenii lui etc.)

Filmul a avut o distributie buna( Colin Farrell, Edward Norton, Jon Voight) dar a fost lung si foarte dur. Colin Farrell e politistul corupt si nemilos iar Edward Norton e politistul cinstit care trebuie sa aleaga intre a musamaliza treaba urata pe care o face Colin( ruda cu el in film) sau a il denunta tot politiei. Mi-a adus aminte de alte filme precum Casino sau Good Fellas unde vedeai numai orori si sange si cruzime umana dusa la extrem.
Limbajul personajelor e destul de limitat , cel mai folosit cuvant e "' fuck"' asa ca daca vrei sa vezi in cate feluri poate fi folosit cuvantul asta, vino la acest film.
Daca in exemplele de filme date, personajele principale erau mafioti, iata ca de data asta infractorii au fost chiar cei care ar trebui sa apere lumea de asa ceva. Povestea nu e rea si pe mine cel putin m-a tinut in scaun pana la final. Recunosc insa ca nu am reusit sa il urmaresc cu foarte mare atentie pentru ca ma chinuiam sa inteleg ce se petrece pe ecran din randul 2. Sfarsitul e destul de previzibil. ...Precizare: Colin si Edward sunt doi actori foarte buni...Colin e mai dragutz insa:P

Astept sa vad Yes Man si Twilight!

3 comments:

Anonymous said...

Mda...uite pe cineva care a stat lipit de scaun pana la final. Atunci mergem si la celelalte 2 mentionate de tine.:D

Gaby said...

sigur o sa-ti placa Twilight:P...l-am vazut deja si pot s aspun ca e un film destul de ok:)..plus ca Robert Patinsson este super dragut;;)

OLiX said...

ma mir ca ai avut atata rabdare sa scrii asa mult despre filmul asta ;)) hai ca miercuri mergem la YES MAN, sper !