Friday, February 15, 2008

A single Valentine

A trecut Ziua Indragostitilor sau nah, trebuie sa ii spunem Valentine's day. Pe mine m-a prins aceasta zi singurica, dar nu stiu de ce niciodata nu am dat vreo mare importanta acestei zile. Mai alaltaieri , m-a intrebat un taximetrist '' CUM se face ca o fata ca mine nu are cu cine sa isi petreaca aceasta zi ''minunata''?....ca si cum e sfarsitul lumii ca nu am pe cineva in aceasta zi ''extraordinar'' de importanta pentru omenire ....va rog frumos, sa nu exageram( desi cam asa a sunat in urechile mele aceasta intrebare).

Recunosc ca intotdeauna m-am enervat cand am auzit intrebari de genul asta si intr-o oarecare masura inteleg curiozitatea. Eu cred ca sufar de "bad timing" sau pe romaneste ''niciodata la timpul si momentul potrivit''. Si pana acum s-a intamplat sa nu prind ziua asta langa acel CINEVA ... dar sunt convinsa ca intr-o zi se va intampla, mai am timp ce naiba:))....Constat ca se pune prea mult accent pe faptul ca singuratatea este un mare ghinion. Eu cred ca mai degraba este un mare ghinion sa te simti singur intr-o relatie unde nu esti fericit dar stai cu persoana respectiva doar din plictiseala, pentru un business etc etc( cunosc multe cazuri). NU sufar ca sunt singura dar recunosc ca mi-ar fi placut sa am pe cineva langa mine , sa fiu indragostita si sa impart tot ce e mai frumos cu persoana iubita. Din pacate, nu anul asta.

Asa ca, fetelor sau baietilor care probabil v-ati simtit oribil ieri,atat va spun, stati fara grija ca mai devreme sau mai tarziu va veni si persoana potrivita pentru ziua asta si o sa vedeti cum dintr-o data toate zilele anului se vor transforma in Valentine's day.

4 comments:

Anemari said...

Mare dreptate ai...toata lumea intreaba:"Ce faci pe 14?"..la un moment dat imi venea sa zic:pe dracu fac...dar ziceam:ce e pe 14?aa ziua aia, ce sa fac, ce fac de obicei, nimic special.E enervant sa te intrebe x, y si z ce faci pe 14, nu stiu ce ii intereseaza, poate ca nu vreau sa spun, poate nu am cu cine sa ies si cu asta basta."o sa vedeti cum dintr-o data toate zilele anului se vor transforma in Valentine's day."..asta a fost prea tare:*:*

a said...

Da, nah daca ne-a trebuit sa importam o sarbatoare doar pentru ca asa se face rezultatul e ca ne fragmentam din barbati vs femei, parinti vs copii, pensionari vs angajati, politicieni vs restul poporului.

Mai adaugam la asta si combinati versus singuratici.

E mai bine Alexa, macar stii o treaba, nu te zdrobesti cu nu stiu cate luni inainte sa gasesti cadou (incercand sa nimeresti ceva prin mormane de kitch) sau sa gasesti un restaurant liber.

Eu am fost in Roma in perioada aia ca sa scap de istericalele tv de V day. Restaurantul de langa cazarea mea a fost pustiu 3 zile, in 14 seara era plin ochi.

Why bother? In mod normal persoana iubita stie ca o iubesti pentru ca nu ti-ai facut bagajele/o strangi in brate cu aceeasi pasiune/o privesti cu drag/ii spui ganduri neimpartastite altora.

Restul e tacere.

Ma bucur ca ti-am gasit blogul si astept sa te revad prin media.

Alexa said...
This comment has been removed by the author.
Alexa said...

Hello A
Bine ai venit aici pe blog.e bine ca macar ai plecat din tara,sa scapi de ce a fost atunci.
Nu stiu cum o fi la italieni cu sarbatoarea asta dar nu cred ca e genul de popor care sta sa imprumute de la altii traditiile....si da, dragostea trece dincolo de cuvinte:)